Restutrang

Precis ätit på resturang mys pys men de vs inte billigt kan ja säga men tycker vi va värda det :)


Fika

Sitter å fikar med tom nu :) precis varit ute och kollat runt i klädaaffärer! Gotland e så mysigt när åker runt på kullersten :)


Gotland snart!

Wii snart träffar jag tom :D eller ja åker Inte till säve fören vid 4-5 börjar bli lite nervös nu faktiskt :( men jag är så glad, längtat så jävla mycket!!
Älskar förresten instagran appen !


Hemåt igen

Hallå! Sitter på färjan pålägg hem igen känns som jag varit i skolan 1 timme? Har fått grymt mycket läxa i engelska...kemiprovet var klart på 15 min haha men det betyder inte att det gick bra men får hoppas på det nästa! Jätte ku att jag bara skriver om skolan hela tiden förlåt men har inte haft så mycket annat å göra men om 4 dagar är jag på Gotland äntligen :D


At the solarium

Sitter på solariumnet, slutade precis skolan eller ja 45 min sen! Haft matte prov, bara hoppas på det bästa nu! Plugga järnet sen till kemiprovet imorgon! Sen är jag fri från prov, slutar tidigt imorgon halv 12 sen ledig fredag och fredag kväll drar jag flygplanet till Gotland :D


Of to school

Sitter å äter frukost å nu ska jag snart med bussen ha en bra dag!<3


Myspys och Matematik!

Nu ska jag dricka te, äts macka och plugga inför provet imorgon. Pusss!


Mot munkedal

Sitter i bilen me min syster, snäll som jag är så går jag upp 11 för å följa med henne att hämta saker i munkedal sedan blir det att plugga mattr tills min hjärna ligger på golvet för missat allt vi gick igenomi veckan bara för jag loggat död i sängen hela veckan... Nu är jag i alla fall på bättringsvägen skönt!


Höhö

Mirrors är världens bästa App <3


Sjuk....

Haloj! Ligger i sängen helt död, är jätte förkyld och världens huvudvärk, va hemma i tisdags och gick hem till halv 12 färjan idag, min näsa bara rinner å rinner. Har inte tid Att vara sjuk!! :( har så mycket att göra egentligen men
Jag orkar verkligen inte!

Bild är från i morse när ja sitter å tuggar macka haha fint!


Sömnlös

Åhhh kan verkligen inte somna haft såhär sen söndagsnatt nu vet inte vad ja gör snart om ja inte får sova:/


iPhone update

Hej! Legat sjuk idag i sängen buhu:( men pappa ropade ut mig i köket och där stod det, paketet som innehöll mitt nya liv en iPhone! Är en lycklig tjej nu !!!


16:e Oktober

Godmorgon! Eller godmiddag kanske jag ska säga?
Amanda åkte (elle ja stackarn gick!) precis hem och jag ska ta tag och göra klart ett engelska arbete om Adoption från Kina som skall göras muntligt inför klassen, gör klart den nu så slipper jag tänka mer på det!
Hej ho le't go!
(en bild Tom tog på mig i sommras, usch kolla så mycket alger? men de ser så regnskogsaktigt ut!)


15:e Oktober

Godmorgon godmorgon!
Är lite trött idag faktiskt. Men tänkte berätta att jag stått ut med Tom i 7 månader idag! Tiden går fort när man har roligt :D
Sitter i sängen och ser ett avsnitt av Andra Avenyn just nu!
Kram så länge!
Detta hade inte varit fel just nu när det e är så kallt ute :(

update igen!

Tänkte, jag byter ut länken "om mig" och gör ett inlägg om mig själv där ja skriver en bit, och när ni klickar på "om mig" så kommer inlägget upp, det låter väl lite smartare? Får ta och skriva ett inlägg om mig själv imorgon eller något sådant.
Nu säger jag godnatt till bloggen PUSS♥

Flikar över headern

Nu har jag fixat flikar över headern, ser ni dom? Nu kan man genom att klicka på "Starsida" komma direkt till bloggen startsida och "om mig" läsa mer om mig, men jag har ju inte skrivit någonting om mig där än, ska fixa! Nu  orkar jag inte pilla mer för detta va väääldigt jobbigt å få den på rätt plats osv.
puss♥

fix å trix



Ska fixa flikar under headern också om jag lyckas!

-

Tänkte bara lägga in en bättre bild på före och efter bilder där de synns bättre!

Rödtottt

Hejsan!
Precis sköljt ut min hårfärg, hade sån huuuge utväxt! Men denna gången sattsade jag på rött hår gäller å inte mesa sig, så nu är det rött!Tänkte slänga in en bild på hur det blev lite fort :) Tänkte bara berätta min lycka om att jag igår beställde en vit iphone 4 som snart är i mina händer♥
Nu blir det pizza :D
Jättedålig bild :( min kamera e kaos! + håret e fortfarande blött

Mycke röda i verkligheten!

...

Heej!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt? Hur som helt så är det fredag imorgon och de är lycka för mig känner jag! Sitter här och funderar på att ta steget och beställa Iphone 4 vit, hmm?
Nu ska jag fortsätta se på Andra avenyn, fanns egentligen ingen mening med det här inlägget men tänkte bara visa att jag lever! :) puss
Sitter och gottar mig med godis

Mina skor har kommmiiit! Love them ♥

Hejsan!
Vill bara berätta att mina skor som jag beställt har kommit och jag älskar dom! Kommer bära dom hela vintern om ja så fryser ihjäl, okej nej så fantastiska är dom inte...men dom har kommit i alla fall.
Snart är det helg IGEN, en vecka närme till Tom ♥ Längtar ihjäl mig, men är jätte nervös =(
Nu ska jag fortsätta se på tv, tvätta av mig sminket osv och göra mig klar för sängen.
Natti puss

natti nattt

Nu säger jag godnatt, ska se klart Andra Avenyn avsnittet bara sen blir de att sova.
natti natt puss♥

Full rulle!

Heej! Drog lite hastigt till mamma igår och sov över, vi drog vidare till torp och jag hittade mig 1 enda sak, dock var de i lysekil påvägen upp till min mor.
Haft matte prov idag också sedan gick ja på extra fysik efter skolan, ska man förstå så får man kämpa.
Nu är jag hemma och tänker bara kolla Andra Avenyn resten av dagen, det förtjänar jag!
puss♥

100:-

Study for life♥ eller?

Suttit och försökt mig på matten i 3 timmar. Prov i matten på torsdag, prov i fysiken på måndag, prov i kemi vecka 43... läxor hit läxor dit.
Längtar bara tills lovet nu ♥
Tycker bilden säger allt..



heeejj

Bytte header igen! ska fix mer sen men du ska jag ner till min sjöbod och hälsa på min bror, hans fru Helen och lille Melvin :) puss<3
(bilf sen i somras)