....

Hej & hå, nu blir de skola, är jättesuper pigg idag verkligen...Hoppas internet pajar i skolan så vi får gå hem :D
puss♥


....

Hej & hå, nu blir de skola, är jättesuper pigg idag verkligen...Hoppas internet pajar i skolan så vi får gå hem :D
puss♥


bläääääääää

Jag e trött, jag e irriterad, jag e less på livet..
Orkar inte plugga jäva 72 glosor!!!!
Skolfoto idag, såg säkert förjävlig ut. PUSS.



ruggigt väder...

Hejsan kära vänner!
Idag vaknade jag klockan 7? Haha visst är det hemsk, men somnade om till 9, då vaknade jag upp av världens oväder, åska och regn så jag och min mor gjorde oss lite fruskos och satte oss ute på glasverandan och lyssnade på mullrandet och regnet, mys.
Efteråt gjorde vi oss iordning lite fort sen drog vi till brastad och köpte lite block och skruv, plus wok till mammas kycklinggryta som vi  gör nu, eller vi och vi, mamma gör den och jag roar henne med musik som dock inte uppskattas från hennes sida. Lady gaga kanske inte är något för mammor.
Sitter i alla fall här och väntar på mat, lyssnar musik och läser tidning.
puss♥
Blir tyvärr bara cambilder för jag har inget annat för tillfället.



De finns en lycka som övervinner allt, att köpa kläder...

Hello my english fans. Haha skoja!
Idag gick jag till skolan som började 10.10 och vi slutade skolan 11.30 för vi hade inställt, lite ovärt att vara i skolan i 1 timme och 20 min + att internetet på datoerna ändå krånglade så vi int kunde göra något... I alla fall, efter skolan kom min kära mor och hämta mig så gick vi hem och grillade sen drog vi till torp, mötte upp Sandra på vägen. Fick mig ett par jeans, 2 tröjor, sjal, nagellack, ring, örhängen och kalender + skrivblock, tror det var allt. Är i alla fall en lycklig bitch nu!
Puss & hej ♥




25 Augusti 2011

Hejsan! Sitter just nu och pratar med min goa Amanda på skype. Fått våra datorer idag från skolan, dosck fårn förra årets 3:or. Slutade tidigt idag och drog till mamma vid 6 tiden idag, myspys! Imorgon har jag sovmorogn till 10.10 dåå har vi fysik sen slutar vi vid 11.30 för fick inställda lektioner, gott! Nu ska jag fortsätta vårat samtal
puss♥



shuu

hallå!
Världens härligaste dag idag, sovmorgon till 10.20 sen gick vi och spelade minigolf och grillade korv, jag känner att våran klass kan bli rätt kul ändå hoppas jag har rätt? Blir ju i och för sig vad man gör det till! :) Slutade vid 1, var helt slut på färjan hem och vi gjorde ändå inte så mycket men jag tror att jag sover gott inatt. Imorgon börjar vi en "riktig" dag, puhh matte E å herre hur ska de gå...Allt löser sig väl! Nu ska jag se massa Andra avenyn avsnitt,
pusss!♥

thoughts...

well, de finns människor som man bara älskar så där jäkla mycket, som betyder så extremt, som vet allt om en, som förstår en, som får en att må bättre när man är så jävla nere  genom att bara le utstrålar DU sån jäkla energi! Men när man inte får vara nära den personen som man älskar sådär extremt sjukt jävla mycket så måste jag tyvärr erkänna att livslusten försvinner lite, för det finns inte en jävla dag som jag inte tänker på just dig♥ Att det sedan inte finns tid på dygnet som vi kan prata i telefon i flera timmar på gör det hela värre. Att du är sådär 100 mil ifrån mig, att bara tänka på det får mig att gråta. Tänk om det blir som jag vill, och förmodligen du också att du kommer hit, är med mig 24 timmar om dygnet, att vi kan ha dom där myskvällarna flera dagar i veckan i månader, att inte behöva känna att du snart åker, de vore en sån lycka för mig, jag tycker inte att jag ber världen om så jäkla mycke mer än att få spendera min tid med den kille jag älskar mest, men de ligger så mycket mer bakom en flytt... Så jäkla typiskt när man verkligen hittar den så är de alltid något ivägen... för 6 månader sen trodde jag inte att vi skulle ses mer än dom där gångerna i vintras att de skulle bli en "grej" just för vinterns skull, men de blev mycket mer än så. Jag är inte rädd för att skämma ut mig inför dig, verkligen inte, för jag vet att du skulle legat och skrattat bredvid mig om jag hade stått där med knallrött ansikte. Föresten älskar jag dina små "lockar" i nacken.

I l ove you ♥

För övrligt älskar jag den här bilden på dig, den får mig att le.

Schoool

Hejsan!
Första dagen i skolan, ja helt okej klass, våra lektioner där emot består endast av kemi,fysik,sv,eng och teknik ? haha roligt! Lär ju bli en jävel på dom ämnena i alla fall. Imorgon ska vi iväg och spela mini golf och grilla, helt perfekt för å göra i stället för att börja plugga direkt, kan bli bra om vädret håller sig?

ååhhh

Hejsan!
Har så jäkla ont i mitt knä varar och håller på, världens knöl också :( har precis duschat och har ännu inte sett klar harry potter iflmen haha, går och pausar och hämtar mat, kollar lite, pausar kollar facebook och så håller de på? Nu får jag se till å kolla klart på den jäkla filmen haha!
pusss och godnatt hörs imorgon efter skolan antar jag! ♥

ser stört ut :(

På Amandas begäran..

Så tänkte jag uppdatera bara för min sexiga vän ville det för vi e sååå långt ifrån varandra såå måste hålla varann uppdaterade om vad vi gör, i alla fall så har jag städat, och börjar kolla på harrypotter och dödsrelikerna del 1 men sedan skrev Amanda så då bllev jag avbruten poor me! Imorgon börjar skolan, är supertaggad FAKTISKT förjag tycker det ska bli kul helt ärligt, få börja ny klass inte direkt ny skola eller jo efter jullovet blir det de, egen dator och bara bli sådär extremt jävla smart ska jag bli, TE11 här kommer jaaaag!
pussss, speciellt till amanda som e så långt borta, och en fet kyss till Tom för han e så underbar :)

Denna är till Amanda, man kan riktigt se suget! Från nyår är denna bild!

Ny design också!

Just de, fixat en ny design, hoppas ni kan se den för det kan jag! tror inte denna håller speciellt länge men den får gå tills jag hittar något bättre! Tyckte en liten skalbagge hade gjort sig förtjänt att vara med på lboggen också :)
den nya headern

---

Just när man trodde att man inte trodde de kunde bli värre...så dyker dethär upp:











Men jag kan säga såhär, man måste leka medans man kan!

Göteborg osv

Hallå!
Nu har jag lite saker att berätta:)
Börjar ifrån onsdag då jag for till göteborg för att träffa Amanda ♥ Vi gick runt lite i göteborg sen vidare med spårvargn till hennes mor och lyssna lite musik å sånt till åskan och regnet slutade, sen tog vi spårvagn tillbaka till smeten, gick av på fel ställe och sånt men de löste sig haha! Var ute tills 10 sen orkade vi inte vara ute mer så vi drog till Amandas pappa och sov över där, sen drog vi tillbaka hem till skaftö och sov i stugan, tog en sväng till grundsund och kollade på solnedgången haha, träffade på en lite rolig tjej som ville peta på Amanda väldigt mycket hahha så vi stack och käkade en pizza i stället, på vägen hem var jag så smart och skulle ringa pappa när jag cyklade så styrde med 1 hand, vilket ledde till att jag ramlade och skrapade upp mina nya byxor som nu e sönder, ledsen tjej!  och seeen natten efter det var vi här en stund och kollade på Frankenstein men vi blev lite besvikna på det.... :(
Pusss♥
åh vad jag älskar solnedgången♥





Roligt vi har de!


Göteboorg

Nu åker jag snart iväg till göteborg, hörs nog imorgon med massa bilder! tjingeling!
puss♥

tjeenare manneen

Heejsan!
Glömmer bort att uppdatera ibland! Kan ju berätta om mitt intressanta liv om vad som hänt och kommer hända :D
I all fall, igår åkte jag över till mamma och så åkte vi vidare till torp för att köpa en jacka som jag får i förtidig födelsedagspresent, lycklig tjej för nu slipper jag gå i världens fetaste jacka i vinter utan en aldeles lagom! Nu är det bara ett par vinterskor jag ska köpa har redan hittat massa snygga! Hemskt de känns att börja tänka på att köpa kläder till vinternet redan  men börjar bli kyligt ute redan nu:(

I all fall, idag har jag åkt över till pappa igen, för imorgon ska jag till göteborg och träffa underbara Amanda igen, kommer ju inte få träffa henne lika ofta när hon börjar skolan borta i göteborg :/ Men det är bara en buss bort som tur är! Vi ska i alla fall gå på Göteborgskalaset och kolla på massa artister osv vet inte ens vilka vi ska se på ?! Och vara ute mitt i natten och vela runt hhaha nejdå! Sover över hos Amandas far tror jag, sen på torsdag tar vi bussen tillbaka tillsammans till skaftö och är i hennes stuga över natten och velar lite till! Gäller att passa på nu innan sommarlovet är slut, redan på måndag börjar vi!

Nu ska jag plocka upp på mitt rum, packa lite för imorgon, fixa musik, kolla bussar och allt sånt där sen hoppas jag nog i duschen så får vi se vad som händer sen! Nu blev de väldigt långt så jag slutar här haha! Höres och smekes nog innan resan till göteborg imorgon eller ikväll!
Puss på läänge ♥
Min jacka!

Bild från igår

2 fröknar snaart

Hejsan! Slutade jobbet runt halv 2 så blev inte så långt idag, skönt för de var så otroligt varmt!
Snart kommer mamma och hämtar mig för vi ska dra och fika på 2 fröknar sen åker vi till torp, tänktee sova över hos henne inatt när jag ändå är ledig fram tills söndag i alla fall! :) Imorgon ska jag vara med Amanda har jag lovat henne, får se vad vi hittar på! nu ska jag försöka hitta några kläder att ha på mig så får vi se vad som händer senare :D puss & kram på er! ♥

samarbetsviljan mellan mig och att ladda upp bilder försvann tydligen.... jätte tråkigt inlägg när de tar 10 min att lägga upp en bild :/ tråkigt, för blogg.se håller alltid på och krånglar såhär och har alltid gjort...

jobbbjobbjoobb

Heej! Snart ska jag cykla iväg till jobbet, är jättetrött :( men de får gå ändå :D
puss♥


åh du snygga kvinna!

Jag tror jag älskar Rihanna, hon ÄR bäst på attt sjunga, hon ÄR jävligt snygg och hennes hår ÄR sååå underbart!
Sitter här och tänker på att jag vill ha låångt rött lockigt hår, fast jag vill ha vinrött hår och inte så ljust som hon har, men ändå, hon är förjävla snygg!

(den här färgen är perfekt!)







Lyselilll

Nu ska jag snart iväg över till lysekil med Lovisa en stund och träffa massa gamla 9:or för lite avskeds grillning osv! myyyyspyys! Färgade håret för en stund sen också och jag blev nöjd och glad som kex choklad! Hem ikväll tidigt för imorgon blir de jobb, och jag ska servera och jag e jättenervös men det går säkert bra :D
pusselipusspuss♥



seeeg

Idag är allt segt, orkar ingentiiing!
+ min rygg gör så ont, jsg AVLIDER!
Känner mig som en sengångare...
så fin känner jag mig också


7:e Augusti

Heejheeej!

glömt uppdatera sen jag var i göteborg och leta klänning, och vet ni va? Jag har hittat den perfekta klänningen! loove it ♥
WellWell, idag har jag jobbat, dock itne mer än fram tills 12 eftersom det inte fanns så mycket att göra, det var skönt för har så ont i magen så vet inte vad jag gör.. Och igår satt och spelade sims3 haha och sen blev de första avsnitten på True Blood som jag älskar! Nu tänkte jag plocka upp lite i mitt rum sen ner till affären och tröstäta lite godis & film haha!  PUSS♥

Bild från här om dageen

Klänningeeen

hallöööjjjjjjj

Sitter här och har precis gjort mig iordning, ska iväg till göteborg och lite, vännersborg tror jag också, skall leda långklänning till min brors bröllop och är väldigt sent ute men har inte haft tid, och nu får vi passa på medans jag är ledig idag och hoppas på att jag finner mig någon :)

Igår var jättemysigt ute vid bryggan, alla hade roligt, min syster och bror & helen var där också och pappas bröder och syster, vi åt massa räkor och spela lite spel osv!

Kommer några bilder från igår lite fort bara!
pussss♥


Glada killen!


2011-08-04

Hallåååå!
Idag har jag jobbat, slutade runt 3 de va skönt! Kom hem, åt & duscha sen gjorde jag mig iordning för skall ner till sjöboden och äta räkor med släkten på pappas sida! Guuu va kul, nej men älskar räkor så ska äta masssa!
Ska snart åka så blir ett snabb inlägg, har i och för sig inte med att skrriva än såhär men vi hörs nog imorgon eller ikväll!
Pusss♥








jobbb, svett, båttur

Heeejnii!
Kom hem för en stund sen, varit i lysekil och köpt glass, åkte dit med båten en stund. Första dagen på jobbet idag också hihi, de gick bra tycker jag men imoorgon blir de värre, jag fick tydligen en mjukstart idag, fick sluta halv 12 för då var vi klara men dehär ska jag nog ta och greja ska ni se! jobb imorgon ocskå så ska ta och lägga mig snart tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag somnar! Nästan så jag hoppas på lite regn & moln imorgon, förlåt men puuuh lär blir så grymt varmt annars! Nu kommer lite kvälls bilder från förut med båten osv!
Natti nattti ♥


haha solbränd på näsan :(

De är något med solnedgångar som är så otroligt vackert...






dljöcvbf

Nu ska jag cykla mot golfen och möta upp Lovisa, sen åker vi hem mot henne, ska sova där och imorgon börjar jobb...oohh! myspys!  Badat 3 gånger idag också, blev en sväng med båten också, nu ska jag dra mig
PUSS♥

blå tandborste!

Nu säger jag och min blålysande tandborste god natt! Försytår inte att jag ska gå på alla reklamer...om nu inte denna tandblekande tandborsten skulle funka, så är den i alal fall cool att borsta tänderna med!
nattttii ♥