bo'a

Hejsan!
Inte orkat uppdatera idag för jag har varit så lat.
Jag ville egentligen bara säga att jag lever, mår bra och hade jäkligt kul igår, puss på er tjejor! ♥
Skall be Amanda att skicka bilder för jag har tyvärr inte så många på min, eller ja alla e typ gulaktiga så det blev inte så fint då kände jag. Hade tänkt städa upp lite grejer och packa upp lite kläder och annat, sen hoppa in i duchen och se på tv!
puss & kram♥

Bjuder i alla fall på en bild där jag sitter på våran vibrations maskin, vet vad ni tänker nu..men det är till för träning och inget annat, den satt vi på hela kvällen igår, världen bästa maskin!

En sväng till torp!

Hejsan! inte uppdaterat, men finns inget å skriva så då ser jag ingen anledning till det heller höhö! Var med Amanda igår och hon sov över, var egentligen meningen att vi skulle till torp, men det blev ändrade planer! Hon sov i alla fall över hos mig, men stackarn blev sjuk, poor child! haha
I alla fall, idah slutade vi klockan 1, i stället för kvart i 2 det var lite skönt måste jag säga. Efter skolan drog jag in till torp med pappsen fick köpt mig lite grejer i alla fall! Skulle in på det coola "rotans varuhus" och köpa en New York/London tavla, älskar dom motiven, dom e föör snygga och dom är väldigt billiga där gämfört med andra affärer som säljer sånt för 700 spänn. Men det blev att jag sket i den.
Blev på så bra humör nu när solen kom upp efter allt regn idag, hoppas vädret håller sig fram tills imorgon kväll, då jag och bruudarna ska till min sjöbod och ha det mysigt å bara må bra, och då hoppas vi på bra väder såklart!
Nu blir det nog bara lite godis och mys för mig själv, med en film och ett glas cola. Känner mig så posetiv just nu! guuh va kul
PUSS♥


Känner mig kanske iiinte så behadlig med bilden, men de är som en jävla bikini så! I alla fall köpte en bh!




allt köpt på bik bok, älskar den affären, snyggast kläder ♥

man fick även en överaskningspåse" om man handlade över 300 kr, så fick ett par grön/bruna leggings! (ser brunare ut på bild)

haha låter som en som får betalt för å prata bra om affären nu men så är de ju inteee :D

sleep time soon!

Hejdäär! Precis kommit ur duschen, bäddat nytt lakarn osv, hur skönt är det inte med nya sängkläder och en dusch på det? Jo, ganska så skönt! Ligger och kollar på doctor House nu med min turbanhandduk på huvudet, intressant och veta!
Imorgon är det idrottsdag, så kommer vara ute och spela kubb, beach vollyboll kula haha tog dom lata sakerna men är ingen direkt sportmänniska, så får det bli! hoppas det inte regnar imorgon bara :(
Säger godnatt för dagen nu, pusss♥

fiiinbild.

home sweet home

Kom hem från skolan för en stund sen sköönt! Slutade tidigare eftersom vi kollade på dansuppvisning sista lektionen, önskar jag va lika duktig på att dansa som alla dom, verkligen duktiga dansare, tycker alltid det är lika kul att kolla på det, gick ju faktiskt i dans i, 5:an tror jag det var, dock hoppade jag av strax efter kommer inte riktigt ihåg varför, men skulle aldrig passa som en dansare i vilket fall som helst! Tog precis lite av min kladdkaka jag gjorde igår, den e alltid godare dagen efter! Nu ska jag kila iväg och göra något vettig, puss & kram♥

köket just nu!

blablablablaa

HejHej! Kom hem från skolan för en stund sen eller ja 1 timme sen då! Tänkte göra ett inlägg och lägga in lite bilder från när vi va avatrarer i skolan till liseberg som jag, Amanda & Lovisa var på  fredags då Veronica Maggio var där, det va mycke folk kan jag säga, puuh! Och lite annat skojsigt. Efter det hade jag tänkt städa och försöka slänga något från min garderob men i slutändan kommer jag med ett "den kan faktiskt vara till andvändning någon gång, och då har jag inte den kvar.." Varje jäkla gång blir det så! Men ska försöka i alla fall.  Sen ska jag bara slappa framför datorn en stund och kanske sätta på en film. Nu har jag inte mer att skriva så får bli massor med bilder i stället, puss & kram♥

Plojfoto








Liseberg




Fina tjejor!

Lite bilder barraaa :PppPPpp

känner mig så satans töntig, men antar att jag e töntig såååå


haha jääävlar va ful pose, peace brää

mina nya hårfärg föresten, e typ svarthårig men bryr mig inte...

brown head

Idag mår jag otroligt mycke bättre än igår, puuh tur världen inte gick under trots allt, för även om de finns grejer som stör mig så otroligt mycket här i livet, så finns det dom personer som gör allting värt att leva som t.ex mina vänner, min familj och såklart Tom! :D Sitter här och har precis sköjlt ur min hårfärg, färgade håret brunt igen, omöjlig unge är jag men blir man inte nöjd, ja då får man göra om & göra rätt! :D trivs i brunt hår och nu ändrar jag mig fan inte på ett tag :D  nu ska jag städa upp rummet lite sen göra kvällsmat sen sleep time!
PUsSS♥

hahaha hitta en fin bild på mig på sandras datoor hon e i malorca den bitchen, så hon så bjussa mig på att jag tar hennes dator i veckan that son of a bitch!

Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And I think you should let me cause I look good tonight
And we might not get tomorrow

Just an ordinary sunday

Gjort klart och skickat in mitt no arbete idag, duktig tjej! hoppas bara att jag inte glömt någon nu, läste egenom hemkunskaps pappret lite inför provet imorgon, nu har jag suttit och redigerat lite bilder på mej själv i olika färger haha, egotrippad tjej...Men har inget att göra, söndagar suger hårt!
Min kompis la ut lite bilder från i torsdgas när vi va avatarer så snodde dom hihi buusigt, de är bara 3 stycken men får duga tills vidare!
kram♥

avatars at earth


mysig mage jag har...fyfan






Eurovision 2011

Sverige leder, heja heja!


Kalas för min fina syster Sandra till 19 år

HEjsaan! Har suttit och gjort mig iordning, fixat smörgårdstårta osv, snart kommer min bror med familj, syster emelie hunden nixon och  farmor & farfar hit. Min syster Sandra fyller somsagt 19 år idag, nu ska jag försöka hitta något annat att ha på mg, känner mig inte nöjd...
kraaam så länge♥
här är födelsedagsbarnet♥



Lady Gaga The Monster Ball Tour

Sitter och Kollar på Lady gaga som just nu går på 1:an  om de är något jag ska göra i mitt liv, så är det att kolla på någon av Lady Gagas konerter, hur mäktigt som helst! Desutom hennes stil, som är det som faktiskt gör att alla på 2000 talet kommer att minnas henne, vem som helst går inte runt i ett rått kött stycke på en MTV Gala, hennes budskap är ju faktiskt väldigt bra, "Att vem som helst kan bli, vad som helst" som hon själv precis sa. Det är tur att visa vågar sitcka ut bland mängden, jag beundrar dem! Det är många som skulle kunna säga att "jag kan sticka ut från mängden om jag vill" men helst ärligt så tror jag att vi ljuger lite när vi säger så, för man går alltid å tänker lite på vad folk ska tycka om en.
kraam & godnatt! ♥ 




cause you'r amazing, just the way you are

Hejsan! Har inte hunnit uppdatera, har varit så mycket, i Onsdags var jag hos min bror Roberth hans tjej Helen och deras lille Melvin, eftersom Roberth fyllde år så vi åt lite mat och en jättegod tårta! Var på ett besök hos tandläkaren också, så spännande att veta. Men allt såg bra ut som tur var! Efter det åkte jag och Sandra över till mamma och sov över, på torsdagen hade vi så kallat "pjolfoto" där våran klass klädde ut sig till avatarer, hela rummet blev blått kan jag säga! Kommer bilder på det när jag frågat Amanda & Lovisa efter bilderna, glömde själv min kamera tyvärr :( När jag kom hem helt blå så firade vi min syster Sandra som fyller 19 år på lörsdag så vi firade lite hos mamma men kycklingsallad och daimglass! Och idag, fredag är jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk, igår kväll trodde vi att de kunde vara allergi, eftersom det kliat i min hals och öron väldigt mycket, sen trodde vi de kunnde vara bihålsinflamation för jag hade ont runt bihålerna, men det blev lite bättre imorse men stannade ändå kvar i sängen för vi skulle varit ute hela dagen idag och de är kanske inte så kul! Imorgon blir det lite kalas hemma hos papa för Sandra så syskonen kommer antagligen och farmor & farfar, hoppas på smörgårdstårta eftersom jag hittade kräftsallad i kylskåpet, hoppas hoppas! Nu kommer kanske någon liten bild för skojhetens skull och jag vet att mina bilder blir jättedåliga på grund av min kamera men what to do?
I alla fall, kraam på er♥

Bild på mig påväg till brodern & Helen

Medans alla vuxna drack kaffe gjorde Helen varm choklad till mig, gott gott

Massa god tårta!

Söta Melvin & Sandra


What are words, if you really don't mean them when you say them

Jag har inget att skriva, för jag har inte gjort något vettigt idag...
Rolig uppdatering, den va inte ens nödvändig haha....kul, nu ska jag skriva på mitt no arbete, kommer en superfin bild på en blöt tjej nykommen ur duschen osv. Höres& Smekes imorgon kraam♥


sååå

Sådär, tänkte uppdatera igår men blogg.se hade tydligen något som krånglade? Men nuså tar vi nya tag! Orkade inte uppdatera under helgen eftersom det var så otroligt varmt ute, jag amanda & mamma var borta i gräbbestad och kollade på lite bilar och solade, käkade glass och var även i fjällbacka det var mysigt :) Tänkte även meddela att mina gymnasieval har ändrats tyvärr, eftersom jag fick reda på av min syster Sandra att frisörlinjen inte längre är yrkesförberedande eller högskoleförberedande, så vad är då meningen med linjen om man inte kan göra något av dom 3 åren? Så jag bestämmde mig för att byta val och bli lite smart i stället, så kommer gå i Lysekil nu förhoppningsvis i stället och har sökt till Teknik med inriktning Samhällsbyggnad & miljö så får vi se om jag kommer in och i så fall, om det är roligt? Det var helgen! Idag har jag varit i skolan som vanligt och det var 20 grader tror jag? Så det har varit riktigt varmt ute satt och solade liten stund innan hemkunskapen, bästa som finns när man har rast och solen lyser! Men nu SKA jag plugga för jag svämmar över med inlämningar/läxor/uppgifter så får ta och börja nu varken jag vill eller ej! Kommer lite bilder nu från när jag och Amanda lekte turister borta i fjällbacka m.m. Kraam♥
Amanda vid fjällbacka skylten haha

Jag och Amanda


Tog en glass på hemvägen


Bara en vanlig bild!

Bilarrr

Sola på 20 gradig altan, kan ju meddela att det är vatten och inte svett haha

Grillade lax!

Bild på Sandra på färjan påväg hem!


Här är lite bilder från Imorse :)



Halluuu

Hej på er!
Nu har jag kommit ur soffan ahah, nej men låg och såg tv jättelänge och halvsov sen käkade vi en stoor familjepizza mumms, sen så hade jag lite fredagsmys framför tvn med min mor, det är ju mysigt!
Imorgon kommer Amanda hit och vi ska förmodligen iväg på cruising och ragga upp en fet gubbe med pimpad bil! eller inte...Nej men det ska bli trevligt hoppas jag! Kommer lite bilder från 2 fröknar som alltså är både inredningsbutik och ett litet café. När jag flyttar hemifrån är det där jag kommer köpa mina små inredningsprylar kan jag säga, blev så sugen på å köpa bara för att! Höres och synes imorgon.
Kraam♥




Ligger i soffan...

Ligger i soffan, är helt slut, slutade skolan vid 2 tiden, gjort nationella prov idag, muntligt engelska och matte, skönt att få det gjort nu! Efter skolan åkte jag nästan direkt iväg till en inredningsbutik/café 2 fröknar heter det, de va jättemysigt, så satt däd med mamms och hennes man! Sen direkt när ja kom hem somnade jag på soffan. Tråkigt inlägg de blev nu men hade ingen lust å sätta mig vid datorn för tillfället:/ kraam på er!

Ligger i soffan...

Ligger i soffan, är helt slut, slutade skolan vid 2 tiden, gjort nationella prov idag, muntligt engelska och matte, skönt att få det gjort nu! Efter skolan åkte jag nästan direkt iväg till en inredningsbutik/café 2 fröknar heter det, de va jättemysigt, så satt däd med mamms och hennes man! Sen direkt när ja kom hem somnade jag på soffan. Tråkigt inlägg de blev nu men hade ingen lust å sätta mig vid datorn för tillfället:/ kraam på er!

vampire chick

Tom har suttis i photoshop och gjort en bild på mig, som skulle föreställa en vampyr, eftersom jag älskar serien true blood för det är världens bästa serie alla kollar på den som är något så är det bara :) PS alexander skarsgård är med där, han som e svensk och snyggast, så därför måste ni se den! Men i alla fall tycker han lyckades väldigt bra och e jätteduktig :D kommer inte kunna sova inatt..PUSS!!!♥
här är bilden :|


så glad just nu!

Hejsan! Blev lite sen uppdatering men hann inte för drog nästan direkt till torp. Men det viktigaste jag måste meddela nu, är att jag TROR att matteprovet gick okej och att jag i alla fall G på huvudräkningen, tema lappen kan vi köra upp i någons röv tycker jag men annars så! sen så har jag kommit in på frisörskolan i Uddevalla, vilket gör mig otroligt bra för de är det enda som gjort mig till å vilja plugga och orka för å höja mina betyg, jag är otroligt glad att jag faktiskt kommit in och jag har riktiga planer inför framtiden nu som jag redan bestämmt, så nu kan jag äntligen uppfylla dessa efter jag tagit studenten och allt sånt där, så livet känns rätt underbart just nu :D Hittade massa fint inne på torp, massa sommarkläder, men synd att inte sommaren kommit riktigt än eftersom de snöade i tisdags? haha men vi får hoppas på sol och över 20 grader inom en snar framtid! Inne på torp hittade jag i alla fall ett par blommiga shorts, haha jag som fick hem ett par igår? men kunde inte motstå dem, sen ett vanligt tröja bara som jag kunde ha till :) kommer bild på detta nu! Hämtade även min klocka som gått sönder frö ett tag sen, dom hade råkat sätta dit guldfärgat runt klockan i stället för silvrig men jag sa att de inte gjorde något för de blev rätt coolt tyckte jag! Men nu Så får ni ha en fortsatt trevlig torsdag för det ska jag ha bland mina miljoner läxor och min otroliga lycka
 BIG FUCKING KRAAAM♥


Klockan ser mycke med pimpad ut nu ;) gangsta brooo

så ser jag ut idag :)


Because We Can..

Sådär, nu är jag lite mer nöjd med min header, får bli bra så länge i alla fall för jag orkar inte hålla på eftersom jag suger och blir helt yr på alla dessa html koderna, allt e så krångligt. kan ju säga att jag inte gjort allt som jag egentligen borde, blir så besviken på mig själv för jag vet så väl att jag måste jobba svinmycket egentligen..får sätta mig med matten nu, och då menar jag NU för de är på tok för sent egentligen, men nu kör vi tills klockan blir 11? måste försöka komma i säng innan 12 idag i alla fall! Avslutar inlägget med två härliga bilder som jag tog
i Mars. Nu säger jag godnatt för kvällen, kram på er! ♥


trött tjej

HEJDUUUU
Är jättetrött, blev det när jag kom hem :( inte kul alls, funderar på att gå ut och gå en sväng med Sandra, mina höfter växer på och jag gillar det inte höhö, får träna mig till dötts innan jag visar mig i bikini i sommar fyy! Suttit i köket i 2 timmar och pratat med Sandra, fick även hem mina kläder från bubbleroom idag så pappa åkte ner till affären för å hämta ut dem, snällt av han =) Nu ska jag plugga assset av mig ikväll för vi har såå mycket å göra, svenska, engelska, so, no, musik, hemkunskap och nationella i matte imorgon som jag ska försöka ta mig i genom, så får försöka repetera lite för mig själv, kommer ju gå så bra! Kommer upp lite bilder nu, tänkte visa vad jag hade på mig idag haha, och kläderna jag fick, de va i och för sig bara en tröja och ett par shorts men kul ändå. Kommer bilder på när man ser mina fräknar, som inte är så omtyckta av mig men försöker å ge dem ett försök men det är inte lätt ska jag säga, är så nojig över dom så det är inte klokt, men denna sommaren ska jag försöka leva med dem och sola även om jag får fräknar i hela ansiktet. brukar ju vanligtvis välja bort bilderna där dem syns men nu ska jag försöka vara modig, You go girl!
Kraaaam♥
här är kläderna från bubbleroom

såhär ser shortsen ut på!

och tröjan, genomskynlig men funkar med tublinne under! (jättefint face haha)

så såg jag ut idag, guuuuh va spännande va?

Världens bästa kissemisse Afrodite massa kärlek till henne ♥

Bjuder på "råttminen" på bild idag, kör på den minst 1 gång per dag!

Denna bjuder min far på!

Denna ladda jag egentligen bara upp för bakgrunden blev cool haha


3:e Maj och snö + hagel, regn och sol

Haha alltså jag förståååår inte hur de kan först regna, sen komma snö, sen hagel sen sol sen regn igen? vädret idag är hel konstigt. kom en riktig hageltur så sprang för å hämta kameran, såna här studer får man bara inte missa! bilderna sög i och för sig men! I alla fall, nu har jag kommit hem från skolan, helt vanlig dag, snart klar med mina "skinnshorts" (som inte ens är skinn haha men låt oss kalla dom så ändå), eller snart å snart men inte långt kvar i alla fall! =) Provsmakade glass på hemkunskapen, helt okej. Nu ska jag värma Te tror jag och äta något gott sen ska jag börja plugga lite No, livscykelanalys om kaffe och plugga lite matte inför torsdagens nationella prov i matte, fy.. 
Kram ♥


Jag idag höhö


haaaagel :(


Påväg till skolan..

Heeeejdu! Sitter på bussen och ska snart på våran söta lilla färja, de regnar ute jag tycker det är lite mysigt faktiskt! ska snart ha slöjd så ska fortsätta sy på mina fake skinnshorts haha som ser ut som ormskinn;) sen blir det pianospelning :D kraam kram

jag är INTE orange eller gul! yees!

Det blev alltså varken orange eller gult och jag e super glad, hårfärgen kunde kanske tagit lite mer men jag valde att ta ut den för att inte få orange hår, tänkte slinga det en gång till innan det får va bra, så de verkligen går in till min utväxt så man slipper se den haha, men håret blev lite ljusare i alla fall :) det löser sig nog detta ska vi se!
före och efter bilder kommer nu! Och med detta säger jag natti nattt för kvällen kraam♥

 utan blixt - innan                                                     Med blixt - innan



Med blixt - efter                                                    Utan blixt - efter


I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby;

Kommer lite från helgens bilder nu! Från när jag och min bästa vän Amanda var i min sjöbod och sov över, det var riktigt fint väder, fram till söndagen då vi nästan frös ihjäl! Vi lär troligtvis tillbringa många sommarkvällar där, som förra sommarlovet. Är riktigt glad att vi har den boden, 2 meter från vattnet kan inte bli bättre, man har tur om man har en sjöbod kan jag säga om den ligger på rätt plats då!  Skaffade väl egentligen blogg för å lägga ut bilder, älskar att fotografera allt jag gör, kul med minnen speciellt när man har bildbevis på dom, så det kommer nog upp en del bilder här i stället för på facebook! :) kram kram ♥

jag

Världens finaste Amanda

rakt utanför min sjöbod,

Boden



Home from schooollll

Hemma från skolan, tog en senare färja för jag svängde in på Ica och köpte hårfärg, så nu blir det ljusa slingor och vi får hoppas att det inte blir gult, för då dör jag! Får se om jag dyker upp i min nya hårfärg eller inte, får se om jag ens färgar det idag eftersom min syster sover just nu så vet jag inte om hon e villig å hjälpa mig eller ej, men de återstår å se! =) kraaam ♥


Bussen

Sitter på bussen och tänkte pröva ett mobil inlägg, va inte aäker på om de skulle funka men de gick ju bra!:)

God morgon!

Nu har jag varit uppe sen klockan 6 och gjort iordning mig för skolan, fyy så trött jag är kunde verkligen inte somna igår :(  min mascara idag får mig å gråta och livet känns inte helt på topp kanske, men ska försöka få i mig frukost så blir det förhoppningsvis lite bättre! Min pappa kom som en räddare i nöden och sa att jag var fin idag, och jag känner mig så satans ful så lite bättre blev det allt, tack pappi♥
trött tjej idag men får duga :D kraaaamm♥


ny blogg!

Ausch! ny blogg igen för kanske 10:e gången känns det som? haha men ibland får man igång lusten igen och det är kul när man känner så! min tanke var egentligen att när jag björat gymnasiet skulle jag börja blogga men min vän Amanda startade precis en, och då kunde jag inte riktigt motstå att hänga på, så vi får väl se hur det går :) ska försöka på igång en design och lite sånt men just nu får de se ut såhär för jag ska snart lägga mig, skola imorgon så det får vänta tills jag har lite mer tid!:) Här kommer i alla fall en bild från helgen när jag åker våran söta lilla färja här i Lysekil! sådär jätteglad tjej verkligen haha
kram ♥