Båttur!

Hejheeej!
Kom hem för en stund sen från mamma, ätit lite gott och sånt till hennes födelsedag! Hämtat massa kläder eftersom jag nu ska bo hos pappa ett tag, ska börja jobba redan på tisdag fick jag ett sms om precis, roligt roligt!
Vart en sväng ut med båten också. Nu ska jag städa upp på mitt rum, byta larkarn osv (har ju inte varit här på ett tag...) sen packa upp alla kläder och fixa iordning sne ta mig en dusch tror jag så får de bli en film sen!
Hörs imorgon eller något, puss! ♥

Båten


Spana in min extra tutte vid armhålan!








lallaaaa

Hejsan!
Inte kunnat skriva på ett tag, eller kunnat och kunnat, jag har ägnat all min tid åt något underbart så varför slösa på den underbara tiden framför datorn? dom senaste 2 veckorna har varit dom bästa i mitt liv än så länge♥
Varit hos mamma i 1 månad tror jag, men nu åkte jag till pappa och täntke vara där, har troligtvis fått ett jobb också dom sista veckorna på sommarlovet, alltid något! Varit i sjöboden och grillat med Lovisa idag, mysigt! Var där här om dagen med Tom också och grillade. Goooos♥♥
Tyvärr har han åkt :( Och vi lär inte ses på ett tag...
Men får försöka bita ihop så gott de går! Imorgon ska vi ut med båten om de blir väder för det, sen åkter jag till mamma och firar lite till hennes födelsedag på måndag! Sen i veckan ska vi kolla långklänning till min brors bröllop, får lite panik eftersom jag inte hittat någon än. Sen börjar jag troligtvis i veckan/helgen med att jobba lite!
Köpt lite kläder osv medans jag varit borta, som jag tänkte visa någon dag också!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, hörs någon annan dag! pusss♥







wiiiii

Hej hej! Sitter just nu och väntar på Tom som ska komma hit, wiii är glad idag :D


sommar & soool ♥

Älskar sommareen! Orkar inte sitta nere i källaren och sitta vid datorn när det är så fint väder, ser liksom inte anledningen när jag kan ligga ute och sola. Därför det blir ungefär 2 inlägg i månaden haha! Ska försöka få med mamma ut och koolla på lite kläder idag för e verkligen sugen på å köpa något :( Och måste få dagarna att gå fort fram tills lördag ♥♥♥

Nu tänkte jag käka lite kyckling och pommes och BEASÅS, e glad idag så därför jag fick för mig att skriva ett inlägg, gäller att passa på! Nu ska jag ut och äta på altanen och försöka få lite färg någon gång!
puss & kram ♥

Bild från mitt första och enda topp hitils med Amanda, låg sådär i 40 minuter!


fullt upp!

HEEjj!
Världens segaste person är jag som inte uppdaterat på över 1 vecka kanske? Men jag har varit ute och varit på äventyr med Amanda, men vad har vi gjort egentligen, hmm well weell vi har ju som jag pratat på firat midsommar ihop i lysekil i hennes lägenhet där tyvärr har jag inga bilder alls det är lite synd men så fick de bli! Vi åt jättegott kött och potatis och sånt där som hennes bror och vänner hade grillat åt oss! Dagen efter var det cruising och vi började med att äta jordgubbar och vindruvor i parken poch kolla på bilar på morgonen, jättemysigt! Sedan mötte vi upp andra Amanda  och så gick vi runt, senare på kvällen behöver vi ju inte ens ta och prata om men.. I alla fall har jag varit ute hos mamma i några dagar nu och kommer förmodligen stanna där tills Tom kommer om 1 vecka osv, Varit på smögenbryggan idag och ätit på hamn 4 tror jag resturangen hette?! och nu sitter jag här och käkar godis :D De är va som hänt i mitt liv! Om inte annat så har jag denna veckan varit ute och solat, lite färg har jag nog faktiskt fått, i alal fall vad min mamma säger!
Tänkte dra mig uppåt och sätta på en iflm eller läsa eller något, cool tjej!
Vi kansek hörs imorgon eller något, de vet man aaldrig :D
kram kram ♥